Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Μαγδανής - Κόνσολας στην απονομή


Ευχαριστούμε πολύ τον mctsou από το ιστολόγιο Kopilasia για την φωτογραφία

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Παναγιώτης Μαγδανής!!!

Και μαζί του στα σύννεφα ο Ναυτικός Όμιλος με όλο το νησί μας!!!

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος της επιτυχίας του Παναγιώτη μας, αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες με τις οποίες έφτασε μέχρι εδώ. Μόνο όποιοι έχουν "ιδρώσει αθλητικές φανέλες" μπορούν να κατανοήσουν τι σημαίνει νίκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επαναλαμβάνω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, για ένα παιδί από ακριτικό νησί με ελάχιστα διαθέσιμα μέσα.
Ας ελπίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν...

Αλλιώς θα περιμένουμε να μας φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο, μπας και ξυπνήσουν από το βαθύ λήθαργό τους...

Ο Παναγιώτης, άλλωστε, απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα!

Απολαύστε τις φωτογραφίες από τη μεγαλειώδη νίκη του με το επίσης καταπληκτικό ταίρι του, το Λευτέρη Κόνσολα από τη Σαλαμίνα
Ευχαριστούμε το ιστολόγιο Kopilasia για τις φωτογραφίες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Δραστηριότητα Π. Μαγδανή


Θέμα : Αγωνιστικές δραστηριότητες αθλητών του Ν.Ο. Λήμνου

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Μαγδανής Παναγιώτης μετά την συμμετοχή του στους Διεθνείς αγώνες Πιεντιλούκο Ιταλία, Ντουϊσμπουργκ Γερμανία, Μπλέντ Σλοβενία 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου και κατετάγει 10ος σε 24 Παγκόσμιες Συμμετοχές, και στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο κατετάγει 10ος σε 24 Παγκόσμιες Συμμετοχές που πραγματοποιήθηκε στην Λουκέρνη της Ελβετίας συνεχίζει την προετοιμασία του στην Καστοριά ως επίλεκτος αθλητής της Εθνικής ομάδας κατηγορίας Ανδρών Ελαφρών Βαρών κάτω των 23 ετών, εν όψη των διεθνών υποχρεώσεων της και ιδιαίτερα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας του που θα διεξαχθεί στο Μπρέστ Λευκορωσίας 22-25 Ιουλίου 2010.

Ο Ν.Ο. Λήμνου είναι στην διάθεση του κόσμου της ακριτικής Λήμνου για ηθική και προπάντων οικονομική ενίσχυση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του ανάγκες,

Με αθλητικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ.

Ιωάννης Λυτσάκης


Αντιπρόεδρος

Συμμετοχές ΝΟΛήμνου στο 76ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

15– 07 – 2010

Προς Μ.Μ.Ε

Θέμα: 76ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων


Οι κωπηλάτες του Ν.Ο. Λήμνου Σταύρος Σαμιώτης & Ράπτη Ιοκάστη , συμμετέχουν από 21- 25 Ιουλίου στο 76ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στην Λίμνη των Ιωαννίνων κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων.

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά να συνεχίσουν να κάνουν το νησί μας περήφανο και τους ιθύνοντες να στηρίξουν την προσπάθειά τους!

Ζαχάρωφ Γεώργιος

Έφορος Κωπηλασίας

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!