Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2009

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας 2009 για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών κι Ελαφρών Βαρών. Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών εμφανίσεων των τελευταίων ετών κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο χωρίς πηδαλιούχο νέων ανδρών με τους "συνήθεις υπόπτους" Πραβλή-Μαγδανή και ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Μαγδανή στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και μάλιστα πίσω από τους αργυρούς Ολυμπιονίκες του Πεκίνου Πολύμερο-Μούγιο! Το ίδιο ζευγάρι των Πραβλή-Μαγδανή κατέλαβε και την 5η θέση στο διπλό νέων ανδρών.
Τέλος, ο φέρελπις Κώστας Τσόπανος κατέλαβε την 8η θέση στο σκιφ εφήβων και την 7η στο σκιφ ανδρών.

Να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά κι ας γινόμαστε κουραστικοί, ότι η Λήμνος παρ' ότι στερείται καλών υδάτινων συνθηκών προπόνησης, σκαφών και οικονομικών πόρων καταφέρνει και πρωταγωνιστεί στην Κωπηλασία, συναγωνιζόμενη "στα ίσια" μεγάλες δυνάμεις της Ελληνικής Κωπηλασίας με ασύγκριτα καλύτερες συνθήκες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χάρις στα ταλέντα της και στο μεράκι λίγων αλλά άξιων ανθρώπων.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!

ΜΑΓΔΑΝΗΣ-ΠΡΑΒΛΗΣ, ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΝΕΩΝ


ΜΑΓΔΑΝΗΣ-ΠΡΑΒΛΗΣ, ΔΙΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ ΝΕΩΝ


ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ, ΣΚΙΦ ΕΦΗΒΩΝ & ΑΝΔΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!