Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Στην Νέα Ζηλανδία οι Μαγδανής - Κόνσολας

 

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αναχωρεί για τη Νέα Ζηλανδία η αποστολή της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το οποίο θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου στην λίμνη Καραπίρο λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Χάμιλτον στην περιοχή North Island.
Την ελληνική ομάδα στελεχώνουν δέκα κωπηλάτες και κωπηλάτριες που θα πάρουν μέρος σε τέσσερα αγωνίσματα .Ο λόγος για την τετράκωπο άνευ των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσίλη, Νίκο Γκουντούλα και Απόστολο Γκουντούλα , την δίκωπο άνευ των ανδρών με τους Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου , το διπλό σκίφ ελ βαρών των ανδρών με τον Παναγιώτη Μαγδάνη και τον Λευτέρη Κόνσολα καθώς και το μοναδικό γυναικείο πλήρωμα του διπλού σκίφ ελ βαρών επίσης με την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου.
Μαζί με τους αθλητές θα ταξιδέψουν στην Νέα Ζηλανδία ο Τεχνικός σύμβουλος της  ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!