Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή


                  Αρχείο:Coat of arms of Greece.svg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ                                                                             Αθήνα, 25 Ιουλίου 2011


                                                                             ΠΡΟΣ
                                                                                       Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.
                                                                                      Υπ’ όψιν Προέδρου

Το άθλημα της κωπηλασίας έχει αποδείξει την σταθερά ανοδική και εξαιρετική πορεία του. Με ιδιαίτερη χαρά, συγχαίρουμε την άριστη εμφάνιση όλης της ελληνικής αποστολής, που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -23 που ολοκληρώθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Η συστηματική προσπάθεια της ομοσπονδίας, των προπονητών και κυρίως των αθλητών, μας οδήγησαν σε αυτά τα τόσο σπουδαία αποτελέσματα, κάνοντάς μας ιδιαίτερα υπερήφανους. Ιδιαίτερα να συγχαρούμε τις αθλήτριές μας ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ Χριστίνα και ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ Τριανταφυλλιά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Διπλό Σκιφ Ελ. Βαρών Νέων Γυναικών, τον ΜΑΓΔΑΝΗ Παναγιώτη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Σκιφ Ελ. Βαρών Νέων Ανδρών και τους ΚΟΥΤΣΙΑΦΤΗ Χρήστο, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Διονύση, ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ Μιχάλη και ΛΑΜΠΡΙΔΗ Απόστολο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη τετράκωπο Νέων Ανδρών. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη τις επόμενες αγωνιστικές σας προσπάθειες. 


                                                                          Με εκτίμηση,


                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
                                                                ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!