Κυριακή, 6 Απριλίου 2008

Μεγάλη επιτυχία των αθλητών μας!


Οι κωπηλάτες του Ν.Ο. Λήμνου και μαθητές του Λυκείου της Μύρινας, Παναγιώτης Μαγδανής και Παύλος Πραβλής κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα το Σάββατο 5 και σήμερα, Κυριακή 6 Απριλίου, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Λυκείων. Ο Παύλος Πραβλής, να θυμίσουμε, ότι συνεχίζει τις επιτυχίες, καθώς την περυσινή χρονιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αντίστοιχους αγώνες στο αγώνισμα του απλού σκιφ Γυμνασίων, ενώ ο Παναγιώτης Μαγδανής συμμετέχει σε όλα τα προπονητικά κοινόβια της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, της οποίας είναι μέλος.

Ευχόμαστε ολόψυχα στα δύο αυτά παιδιά να συνεχίσουν να κάνουν το νησί μας περήφανο και τους ιθύνοντες να στηρίξουν την προσπάθειά τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παλληκάρια! Άντε μπας και το δει και κανένας χορηγός! Εκεί στη Λήμνο δεν βοηθάει κανείς;

Grande είπε...

Ευχαριστούμε εκ μέρους των αθλητών για τα καλά σου λόγια!

Δυστυχώς "ανώνυμε" μόνοι μας τραβάμε το "σταυρό". Και να σκεφτείς ότι είναι το μόνο άθλημα στο νησί που φέρνει μετάλλια και επιτυχίες. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία! Κάποιος οικονομικά ευκατάστατος ή εταιρεία θα βρεθεί να ενισχύσει τον τόπο του, που θα πάει!

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!