Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Ο Ναυτικός Όμιλος ξαναχτύπησε!

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, το μόνο αθλητικό σωματείο που φέρνει νίκες σε πανελλήνιο επίπεδο στο νησί μας, μας έκανε πάλι υπερήφανους! Οι αθλητές Παναγιώτης Μαγδανής και Παύλος Πραβλής στέφθηκαν 2οι Πανελληνιονίκες στο αγώνισμα του διπλού σκιφ εφήβων στο 74ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έλαβε χώρα στο Σχοινιά Αττικής στις 2, 3 & 4 Μαϊου. Επίσης ο Κώστας Τσόπανος κατέλαβε την 13η θέση στο αγώνισμα του απλού σκιφ εφήβων.

Αξίζουν συγχαρητήρια, πρώτα στους αθλητές για την προσπάθειά τους, στην προπονήτριά τους και καθηγήτρια του Αθλητικού Σχολείου Νίκη Χατζηαργυρίου, αλλά και στα "στηρίγματα" του Ομίλου, τον Δήμαρχο Μύρινας και Πρόεδρο του ΝΟΛ Αθανάσιο Σκαμάγκη και τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Λυτσάκη.
Να υπενθυμίσουμε ότι η νίκη αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας εξαιρετικής αθλητικής πορείας για τα δύο αυτά παιδιά. Ο μεν Παύλος Πραβλής είναι 1ος νικητής του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος κωπηλασίας το 2007, μαζί με τον Παναγιώτη Μαγδανή κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο ίδιο πρωτάθλημα το 2008, ενώ ο Μαγδανής είναι στέλεχος της εθνικής μας ομάδας.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα την επόμενη χρονιά να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, το μόνο που λείπει άλλωστε από τη μεγάλη συλλογή επιτυχιών του Ομίλου.


Π. Μαγδανής-Π. Πραβλής επί το έργον!


Η απονομή


Κ. Τσόπανος


Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΛ με άλλα μέλη του Δ.Σ.

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τους φίλους του τμήματος Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου και απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την Κωπηλασία και το ακριτικό νησί μας!